کارگاه اخلاق در انتشارات علمی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار شد
دکتر معین: اهمیت جنبه های اخلاقی پژوهش، انتشار و داوری مقالات اگر بیشتر از جنبه های علمی نباشد، کمتر نیست.

کارگاه اخلاق در انتشارات علمی پنجشنبه 30 بهمن ماه سال 93 از ساعت 8:30 صبح  تا 14 بعدظهردر سالن کنفرانس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار شد.

این کارگاه با هدف آشنایی با مبانی اخلاق نشر و مطالب جدید این حوزه و آشنایی با کمیته بین­المللی اخلاق نشر (COPE) و چگونگی استفاده از منابع و بررسی موارد اخلاقی مجلات علمی، کارگاه اخلاق در انتشارات علمی برگزار شد.

در ابتدا دکتر معین رئیس کرسی یونسکو در آموزش سلامت و مدیر مسئول مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران  به شرکت کنندگان خیرمقدم گفت و توضیحاتی در خصوص تاریخچه مجله، روند انجام امور مربوط به آن و اهمیت جنبه های اخلاق در داوری، انتخاب و چاپ مقلات بیان و در  ادامه از داوران برگزیده مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران در سال 93 تقدیر کرد.
سپس دکتر آخوندزاده عضو هیئت تحریریه مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران و  قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به بررسی جنبه اخلاقی و تکنیکی داوری مقالات پرداخت و پس از استراحتی کوتاه در قسمت دوم کارگاه فوق، دکتر محمد حسن نیکنام معاون سردبیر مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران و رئیس گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی پس از توضیحی کوتاه در مورد کمیته اخلاق نشر(COPE) ، به بررسی موارد  اخلاقی مقالات علمی در مجله ایرانی  آلرژی، آسم و ایمونولوژی و سایت کمیته اخلاق نشر پرداخت و در پایان، سخنرانان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
لازم به توضیح است که کارگاه فوق را مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران با همکاری کرسی یونسکو در آموزش سلامت و انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری برگزار کرد که جمعی از دانشجویان ، پژوهشگران و داوران مجله ایمونولوژی، آسم و آلرژی در آن شرکت داشتند.
1393/11/30

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
* متن کامنت :

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
5.5/10 (تعداد آرا 20 نفر )